06/03/2024

Wij verhuizen naar onze nieuwbouw vanaf maandag 11 maart

Het afgelopen jaar konden we ons nieuwe centrum aan de Glorieuxlaan van nabij zien groeien. Momenteel wordt nog de hand gelegd aan de laatste afwerkingen wat wil zeggen dat we heel binnenkort kunnen verhuizen. We kijken hier samen met jullie heel erg naar uit en hopen jullie er dan ook graag te verwelkomen. Alle praktische informatie geven we hieronder in een notendop weer.

Datum

Vanaf maandag 11 maart zullen alle therapieën, onderzoeken en gesprekken doorgaan op onze nieuwe locatie. Dit wel zeggen dat alle afspraken tot en met zaterdag 9 maart zullen doorgaan in onze oude gebouwen.

Locatie en bereikbaarheid

Ons nieuwe gebouw bevindt zich aan de hoofdinrit van het ziekenhuis ter hoogte van de Glorieuxlaan. Jullie kunnen ons dus het best bereiken via de Glorieuxlaan.

Via de inrit van Hogerlucht, kunnen jullie nog steeds de parking van het AZ Glorieux bereiken, maar kunnen jullie niet doorrijden tot aan ons nieuwe gebouw.

Er is gratis parking (P CAR Glorieux) voorzien voor bezoekers net voor de ingang van het nieuwe centrum. De slagboom die toegang geeft tot deze parking gaat automatisch open. De parking bestaat uit vijf plaatsen. Indien deze parking volzet is, mogen jullie steeds parkeren op de bezoekersparking van het Kinderdagverblijf (P Kinderdagverblijf) of op de Glorieuxlaan.

Jullie hebben nog steeds de mogelijkheid om te parkeren op de bezoekersparking van het ziekenhuis. Deze is gratis voor 30 min. Wij kunnen echter geen gratis uitrijticket aanbieden indien jullie langer gebruik zouden maken van deze parking.

Om het centrum te verlaten mogen jullie niet uitrijden langs de Glorieuxlaan vermits de inrit éénrichtingsverkeer is. U dient de parking van het ziekenhuis op te rijden. U neemt hierbij een ticket aan de slagboom. Met dit ticket kan u onmiddellijk de parking terug verlaten (binnen de 30 minuten) langs de uitrit van het ziekenhuis ter hoogte van Kammeland.

Contact

Onze contactgegevens blijven gelijk. U kan ons contacteren en bereiken via volgende kanalen:

Adres: Glorieuxlaan 55, 9600 Ronse

E-mail: nok@werken-glorieux.be – Elke medewerker heeft ook een eigen persoonlijk e-mailadres dat u hier terugvinden op onze website.

Tel: 055/23 34 40 – Elke medewerker heeft ook een eigen persoonlijk telefoonnummer dat u hier kan terugvinden op onze website.